УКР РУС

Що скаже Шуфрич? "Говерла" - "Іллічівець" - 1:1. ВІДЕО

30 березня 2013 Читать на русском

У цьому матчі було все - боротьба, голи і вилучення.

Власне, спочатку у меншості опинилася “Говерла”. Лисенко щось сказав до бокового арбітра і головний суддя порахував, що цей вислів “потягнув” на червону картку. Що ж, чергова нагода для Олександра Шуфрича поскаржитися на суддівство. Хоча заради справедливості варто зазначити, що нічия - справедливий підсумок цього матчу. Що ж до вилучення у складі “Іллічівця, то поле покинув Іщенко, який отримав другу жовту картку за хвилину до фінального свистка.

Активніше розпочали гості. Та й розпочали настільки вдало, що на гол чекати довелося зовсім недовго. Вже на 13-й хвилині м'яч відскочив до Фоміна, який перебував в метрі перед воротами, а Руслан таких нагод марнувати не звик.

Лише після цього “Говерла” активізувалася. За відсутності Василя Трухіна функції плеймейкера взяв на себе Міщенко. Олег виконував усі стандарти і мав чи не найбільше нагод для того, аби відзначитися. Щоправда, у кожному з епізодів йому бракувало якоїсь дещиці - то м'яч пролітав в сантиметрах від каркасу воріт, то його удари парирував Худжамов, а у випадку коли Рустам був безсилим “Іллічівець” врятувала стійка.

Та відігратися підопічним Севідова таки вдалося. Ле Талек промчав правим флангом і віддав на Лисенка, якому потрібно було просто не влучити в захисника, який залишився єдиною перешкодою для м'яча.

Після цього у команд було ще чимало нагод, про що свідчить хоча б статистика ударів - 12 на 11. Але загалом нічия, як було сказано вище - цілком закономірний підсумок гри. Гри, яка ще більше наблизила “Говерлу” до Першої ліги.

А про усі деталі цього поєдинку Ви можете дізнатися з онлайн-трансляції “Говерла” - “Іллічівець”.

“Говерла” - “Іллічівець” - 1:1 (0:1)

Голи: Лисенко, 55 — Фомін, 13

Вилучення: Лисенко, 75 - Іщенко, 90+4

(СКЛАДИ)