УКР РУС

Що Ковальцю у Львові загрожує? УПЛ. 6 тур. Анонс матчів неділі

19 серпня 2012 Читать на русском

Центральним серед поєдинків неділі стане протистояння у Південній Пальмірі де "Шахтар" завітає в гості до "Чорноморця". Саме цей матч і завершуватиме програму туру.

“Чорноморець” - “Шахтар”

19.08.2012. 21:00. Одеса, стадіон “Чорноморець”. Телетрансляція на каналі “Футбол”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Не пощастило одеситам. Принаймні так здається. Звичайно ж про це говорити зарано, але навряд чи підопічні Луческу втратять нагоду одноосібно очолити турнірну таблицю після того, як “Динамо” поступилося “Ворсклі”. Та й одесити не надто вражають в останніх матчах, особливо в нападі - по голу за гру в середньому. І це в той час, коли “Шахтар” наколотив суперникам вже 18.

Хоча перед матчем Містер назвав гру “Чорноморця” атакувальною і, думається, через те аби викликати Григорчука на відкриту гру. Та навряд чи тренер одеситів піде на таку авантюру, тож очікуємо на те, що господарі будуть оборонятися (принаймні до першого голу) і сподіватися бодай на нічию.

“Карпати” - “Металург” З

19.08.2012. 17:30. Львів, стадіон “Україна”. Телетрансляція на каналі “2+2”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Відколи львів'ян очолив Ніколай Костов вони значно додали у грі. Проте вони досі лише на одну позицію випереджають зону вильоту, а найближчий переслідувач “зелено-білих” саме запорізький “Металург”. Тому цей поєдинок можна назвати грою за шість очок.

Попри те, що господарів можна вважати фаворитами, можна також очікувати, що гості підуть ва-банк. Хоча попереду в запоріжан неабиякі проблеми - один гол із старту чемпіонату, яскраве тому свідчення. Та й пропустила більше за них лише явний аутсайдер - “Говерла”.

Якщо ж підопічні Ковальця не зможуть в цьому матчі хоча б зіграти внічию, спробуємо спрогнозувати можливу відставку цього спеціаліста. Адже попри нічию з “Металістом” у третьому турі малюнок гри “Металурга” поки що зовсім невиразний.

“Волинь” - “Зоря”

19.08.2012. 19:30. Луцьк, стадіон “Авангард”. Телетрансляція на каналі “Футбол”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Після зустрічей із “Шахтарем” та “Динамо” лучанам потрібна зустріч із слабкішим суперником хоча б для психологічного розвантаження. Хоча “Зорю” слабким суперником у цьому сезоні назвати важко - для неї характерні швидкі переходи з оборони в атаку, що часто приносить свій результат - сьоме місце цьому свідчення.

Та й не на руку команді Дем'яненка те, що луганчани краще грають в гостях, коли будують гру від оборони. Ну а щодо “Волині” то поспішних висновків робити не станемо - матчі з лідерами ще не показник. Словом, називати фаворита цього протистояння не станемо, а просто давайте дочекаємось до завтра і вже після цього будемо робити висновки.

Підготував Андрій Думич