УКР РУС

Щесни та Де Хеа - герої матчу. "Арсенал" - "Манчестер Юнайтед" - 0:0. ВІДЕО

12 лютого 2014 Читать на русском

Лондонський "Арсенал" не зумів реабілітуватися за розгромну поразку від "Ліверпуля".

Суперником "канонірів" був непереконливий "Манчестер Юнайтед", який перебуває далеко не в оптимальній формі. Однак це не означає, що підопічні Девіда Мойєса були налаштовані просто віддавати очки принциповому супернику.

Глядачі на “Емірейтс” побачили цікавий та драматичний поєдинок між висококласними англійськими командами. І хоч голів у матчі так і не було, ми стали свідками 90 хвилин переживань, сподівань та розчарувань.

У першому таймі суперники діяли досить активно та демонстрували високу швидкість. Моменти стабільно виникали біля воріт Щесни та Де Хеа.

Але після відпочинку, “Арсенал” захопив ініціативу у поєдинку й намагався нав'язати “манкуніанцям” свою гру. Перевага “канонірів” була очевидною, хоча у захисті вони діяли не без помилок. Володіння м'ячем також було на боці підопічних Арсена Венгера.

Варто відзначити гру голкіперів, які рятували своїх партнерів у найскладніші моменти гри. Все це у підсумку дозволило МЮ здобути очко на виїзді. Хоча й не можна применшувати заслуг “червоних дияволів”, які билися за результат до останньої хвилини. Тому бойова нічия 0:0 - це мабуть справедливий підсумок напруженого протистояння.

Склади команд:

"Арсенал": Щесни, Санья, Мертезакер, Кошельні, Гіббс, Артета, Вілшер, Росіцкі, Озіл, Касорла, Жиру.

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Рафаель, Смоллінг, Відіч, Евра, Валенсія, Клеверлі, Каррік, Мата, Руні, ван Персі.
 

"Арсенал" - "Манчестер Юнайтед" - 0:0