УКР РУС

Щенсни пригадав, як втратив місце в основі Арсенала через згубну звичку

27 квітня 2020 Читать на русском

Голкіпер туринського Ювентуса Войцех Щенсни пригадав покарання від Арсена Венгера в період виступів польського воротаря у лондонському Арсеналі.

"У той час я постійно палив, і Арсен Венгер чудово про це знав. Він просто не хотів, щоб хтось палив у роздягальнях, а про це вже знав я.

Щенсни пригадав оригінальну систему штрафів Аллегрі – Роналду був головним постраждалим

Якось після фінального свистка я на емоціях вирішив випалити одну цигарку. Команда все ще була в роздягальні. Я пішов в кут душової кімнати, щоб сховатися від зайвих очей. Та хтось помітив мене й доповів тренеру. Я зустрівся з ним через кілька днів. Арсен перепитав, чи це правда. Я сказав "так". Він мене оштрафував, і на цьому історія закінчилася. Пізніше Венгер попередив, що я впродовж певного часу не потраплятиму до основи.

За кілька тижнів я розраховував повернутися до гри, але Давід Оспіна провів свої матчі на "відмінно". Я опинився перед дилемою – залишитись і боротись за місце в складі чи піти в оренду й там довести, що я залишаюсь найкращим голкіпером клубу", – розповів кіпер в інтерв'ю Goal.

Нагадаємо, що Войцех Щенсни був на контракті в Арсеналі в 2009-2017 рр. Останні 2 сезони з них він провів в італійській Ромі на правах оренди.

"Наш успіх – стрес і втрачені кілограми": розбірки Ібри, Венгера, Анрі та Аллегрі – перемогти 3:0 і... вилетіти з ЛЧ