УКР РУС

Щедрий: У першому таймі грали швидше, ніж Карпати, а потім злякались самі себе

13 березня 2018 Читать на русском

Хавбек Олімпіка Артем Щедрий прокоментував перемогу над львівськими Карпатами.

Півзахиснику донецького Олімпіка Артему Щедрому допомогла забити перший гол в УПЛ тренерська підказка. Про це він розповів офіційному сайту Олімпіка.

"Враження від гри чудові. Я вийшов в стартовому складі після величезної паузи, пропустив сім місяців. Радий, що тренерський штаб мені довірив місце сьогодні, намагався виправдати очікування і допомогти команді здобути перемогу.

Перший тайм грали здорово, але не забили свої голи. Швидше грали, ніж Карпати. А в другому таймі злякалися самі себе, почали притискатися до своїх воріт, програвали підбори, перестали грати щільно. Але добре, що витримали натиск і заспокоїли гру другим м'ячем.

Карпати – Олімпік: Ступар розкритикував суддівство в матчі

Тренер просив не боятися брати гру на себе, у нас сьогодні це виходило. Провели кілька хороших комбінацій і забили три голи. Радий, що забив свій перший гол в УПЛ. Я змістився в центр, Роман Миколайович просить зміщуватися туди, де м'яч. Чекав свій момент, Ваня Сондей розігнав атаку, м'яч викотився в нейтральну зону, я з останніх сил зробив ривок і пробив по воротах", – сказав він.

Нагадаємо, Олімпік на виїзді обіграв Карпати з рахунком 3:0.