УКР РУС

Ще один крок до салатниці. "Шальке" - "Борусія" Д. 1:2. ФОТО. ВІДЕО

14 квітня 2012 Читать на русском

Дортмундська "Борусія" ще на крок наблизилась до захисту свого чемпіонського титулу, здолавши в гостях ґельзенкірхенський "Шальке" з рахунком 2:1.

Перший момент в матчі створили гості - Бендер не зумів переграти Уннершталя. Гідної відповіді господарів довелось чекати недовго. Хуммельс недалеко вибив м'яч після подачі з кутового, а Фарфан вигравши підбір, обіграв Ґроскройца і з-за меж штрафного майданчика відправив м'яч у дальній кут - Вайденфеллєр напевне не бачив моменту удару. Пропущений м'яч змусив дортмундців зібратися зі силами і Піщек відновив статус-кво класним ударом. У цілому, у першому таймі суперники подарували глядачам швидкісне та багате на боротьбу видовище, яке однак не вирізнялося конструктивною грою. Обидві команди допускали багато неточностей, а голи додали пікантного присмаку. У перерві Кльоп поміняв Бендера на досвідченішого Келя, який і вирішив долю матчу, скориставшись незграбністю суперника після подачі кутового. У подальшому "Шальке" намагався принаймні зрівняти рахунок, однак господарям забракло сил.

Отож "Борусія" у наступному турі може святкувати звання чемпіона Німеччини сезону 2011/12.
 

"Шальке" - "Борусія" Д 1:2 (1:1)

Голи: Фарфан, 9 - Піщек, 17; Кель, 63

Попередження: Фарфан, 10; Фукс, 34; Джонс, 83 - Кель, 55; Шмельцер, 87

Вилучення: нема

Заміни: Моріц (Хьоґер, 68); Дракслєр (Пуккі, 71); Ушіда (Маріка, 85) - Бендер (Кель, 46); Блащиковскі (Перішіч, 81); Ґроскройц (Овомоєла, 89)

 

"Шальке": Уннершталь, Метцельдер (к), Пападопулос, Ушіда, Фукс, Джонс, Моріц, Дракслєр, Фарфан, Рауль, Хюнтелар

"Борусія" Д: Вайденфелєр (к), Хумельс, Піщек, Сантана, Шмельцер, Блащиковскі, Бендер, Ґюндоґан, Каґава, Ґроскройц, Лєвандовскі


"Шальке" - "Борусія" Д. 1:2 (ВІДЕО)


szólj hozzá: Schalke Dortmund 1:2 ALL GOALS