УКР РУС

Шевчук: Я завжди тримаю своїх футболістів під тиском

18 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка В'ячеслав Шевчук поділився думками про майбутній матч проти Чорноморця.

"У Чорноморці багато молодих гравців, за винятком досвідченого Діденко. Він своїм ставленням до справи показує приклад молоді. Завжди потрібен такий гравець. У них досвідчений тренер Ангел Червенков, досвідчений помічник Володимир П'ятенко. Самовіддача у "моряків" на високому рівні, нас чекає складний матч. Знаю, що ми в першому колі програли їм 1:2, тому дуже серйозно налаштовуємося на цю гру, вона для нас має дуже велике значення.

"Олімпік хотів поїхати з Києва": Гельзін розповів, чому не вдалось перевезти команду в інше місто

Я не дам розслабитися футболістам. Завжди тримаю своїх футболістів під тиском, вважаю, так повинно бути. Гравцям не можна розслаблятися, вони повинні бути максимально сконцентрованими. Якщо вони будуть розслабленими, значить це моя проблема. Для багатьох це принциповий матч. Хлопці хочуть показати себе в такому матчі. У будь-якому випадку, цей поєдинок для нас дуже важливий. У нас зараз є конкуренція в команді, мені це подобається. Хлопці повинні боротися за місце в складі", – передає слова Шевчука прес-служба "олімпійців".

Зазначимо, що матч між Олімпіком та Чорномрцем відбудеться найближчої неділі. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 17 годині.

Стали відомі деталі контракту Шевчука з Олімпіком