УКР РУС

Шевчук: Шахтарю під силу обіграти Наполі, я не можу назвати їх топ-командою

7 вересня 2017 Читать на русском

Екс-захисник Шахтаря В'ячеслав Шевчук поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів Шахтар – Наполі.

"Не думаю, що команди будуть обережними. З боку Наполі – можливо, але Шахтар гратиме на своєму полі. Я думаю, буде аншлаг і така ж атмосфера, як на матчі збірних України та Туреччини. Наполі буде якраз грати в оборонний футбол. Це чисто італійська команда, яка сповідує катенначо, дуже добре збалансована у всіх лініях, дуже дисциплінована.

Саррі – це тренер, який дуже багато уваги приділяє тактичним схемам. До слова, в минулому році я був присутній на матчі Реал – Наполі в Мадриді. Той матч завершився з рахунком 3:1. І я скажу, що Наполі вигравав 1:0, після помилки Реала на початку гри. Але потім, Реал їх просто "вбив", причому зробив це дуже спокійно. Тому, я не можу назвати Наполі топ-командою. Шахтарю під силу обіграти таку команду.

За атакувальному потенціалі, "Шахтар" набагато сильніше майбутнього суперника. Наша трійка атакувальних півзахисників Бернард-Марлос-Тайсон здатна створити проблеми для Наполі", – цитує Шевчука terrikon.com.

Нагадаємо, що матч групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар – Наполі відбудеться 13 вересня у Харкові на стадіоні "Металіст". Початок матчу о 21:45.

Шахтар – Наполі: Продаж квитків стартував

Шевчук: Найкращий у серпні Сачко, а не Фонсека. Шахтар свої матчі провів непереконливо