УКР РУС

Шевчук: Марлос був мотором усіх атак збірної України

7 вересня 2018 Читать на русском

Колишній футболіст збірної України В'ячеслав Шевчук поділився емоціями від матчу між збірними Чехії та України в Лізі націй (1:2).

"Вітаю всю Україну з заслуженою перемогою! Я задоволений якістю гри нашої збірної. Команда гнула свою лінію, контролювала гру, граючи першим номером. Збірна України створила велику кількість гольових моментів.

Але наша історія повторюється. Ми трохи розслаблено почали матч, пропустили, і лише потім підвищили темп та продемонстрували якісну гру. У переможному м'ячі варто похвалити націлену подачу Циганкова, молодець і Зінченко, який пішов до кінця. Щастить сильнішим.

Чехія – Україна – відео голів і огляд матчу

Збірна України була сильнішою за збірну Чехії. Марлос став мотором всіх атак збірної України. Практично всі атаки йшли через нього, тому що Марлос дуже класно грає між лініями. У нього чудова техніка, він "повозив" чехів.

Варто похвалити Андрія Шевченка, який довірився Зінченку. Олександр класно вийшов в центр поля, йому вдавалося контролювати м'яч, вчасно включатися. У збірної України була хороша організація гри. При втратах ми відразу ж вступали у відбір, змушуючи чехів вибивати м'яч вперед", – розповів Шевчук в ефірі телеканалу Футбол.

Нагадаємо, вчора збірна України здобула вольову перемогу у матчі проти Чехії в Лізі націй (2:1). Наступний матч у рамках Ліги націй підопічні Андрія Шевченка проведуть у Львові, 9 вересня, проти збірної Словаччини.

Заховайло: Матч проти Чехії – найкращий в історії збірної України