УКР РУС

Шевчук: Хочеться, щоб у Шахтаря в цьому році з'явилася конкуренція

15 липня 2017 Читать на русском

Екс-захисник Шахтаря та збірної України В'ячеслав Шевчук розповів про свої очікування під поєдинку за Суперкубок України.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Всі скучили за футболом, в Україні чекають матчу за Суперкубок. Зіграють дві найкращі команди країни, це буде свято футболу. З того, що зараз я бачу в Одесі, то скажу, що Суперкубок стає справжнім шоу. В Одесі багато хто прийде вболівати прямо з пляжу.

Я дивився останні матчі обох команд. У Динамо відбулися великі зміни. Новий тренер, нові-старі футболісти, такі як Мбокані, Мораєс, Кравець і Гусєв. Складно змінити все, але малюнок гри вже не той, що при колишній команді тренерів. Зараз вони прагнуть швидше доставити м'яч вперед, Мбокані і Мораєс добре чіпляються за нього. Побачимо багато флангових прострілів сьогодні. Динамо покаже більш силовий і динамічний футбол. Знаючи Олега Лужного і Олександра Хацкевича скажу, що вони роблять модель гри ближче до тієї, що була при Лобановському.

Зміна тренерів повинна піти Динамо на користь. Перезавантаження в команді однозначно вдалася, хоча мірилом якраз і послужать Суперкубок і матч 2-го туру в чемпіонаті проти "гірників". Хочеться, щоб у Шахтаря в цьому році з'явилася конкуренція, і я бачу, що кияни мають намір її створити. Підвищуватиметься конкуренція – будемо повертатися маленькими кроками до колишнього рівня чемпіонату України", – розповів Шевчук в інтерв'ю Sportarena.

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. Комітет арбітрів ФФУ зняв Жабченка з матчу. Цікаво, що матч за Суперкубок України-2017 транслюватимуть з використанням технології 360-градусної зйомки.

Шахтар – Динамо. Суперкубок України. Анонс