УКР РУС

Шевчук: Фонсека в костюмі Зорро? Пацан сказав – пацан зробив

7 грудня 2017 Читать на русском

Екс-захисник збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував перемогу Шахтаря над Манчестер Сіті.

"У Харкові всі вболівальники Шахтаря отримали кайф. Вчора був спектакль. І мало команд в світі сьогодні може показати таку гру, як Шахтар, особливо – на тлі такого клубу, як Манчестер Сіті. На тлі топ-команди вони показали топ-гру.

Протягом усієї гри Шахтар домінував. Можливо, у другому таймі вони трохи скинули оберти, проте це було свідомо, все-таки рахунок був 2:0. По суті, за всю гру у Манчестер Сіті був один момент - пенальті, досить суперечливе.

Сподіваюся, що в недалекому майбутньому здійсниться мрія Шахтаря. З такою грою їм під силу навіть виграти Лігу Чемпіонів.

Фонсека в костюмі Зорро? Пацан сказав - пацан зробив. Тренер сказав - тренер зробив. Сказав, прийде в костюмі – прийшов. Він завжди виконує свої обіцянки. Він порядна і відкрита людина, я його поважаю. Думаю, він заслуговує завоювати Лігу Чемпіонів.

Шахтар – Манчестер Сіті: Фонсека провів післяматчеву прес-конференцію у костюмі Зорро

Ісмаїлі? Своєю грою він заслужив цієї зими перейти в топ-клуб. Я думаю, його ціна сьогодні 100 мільйонів, тому що таких захисників зараз немає. Якщо Данило коштує 35, то Ісмаїлі скільки?.

Жеребкування? Я бачу, яку гру демонструє МЮ, хочу, щоб Шахтарю потрапив Манчестер. І я можу побитися об заклад: 3:0 на користь Шахтаря. Просто без шансів – при тому, яку гру Манчестер Юнайтед зараз демонструє", – розповів Шевчук в ефірі телеканалу Футбол.

Шахтар – Манчестер Сіті: післяматчева прес-конференція Хосепа Гвардіоли