УКР РУС

Шевчук: Для нинішнього Динамо матч проти Десни легким не буде

22 вересня 2018 Читать на русском

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук поділився враженням від останніх матчів київського Динамо.

"Не думаю, що гра з Астаною – максимум нинішнього Динамо. Все-таки у Динамо великий потенціал, хороші молоді гравці. Їм потрібен час.

Заховайло: Дивитися матчі Динамо – це мазохізм

Хлопці потрапили в яму. Упевнений, ці гравці будуть грати краще і будуть прогресувати. Команда потрапила в складну ситуацію і не змогла впоратися з таким навантаженням, коли було багато матчів на декількох фронтах.

Могли, звичайно, кияни розраховувати в грі з Астаною та на перемогу, але в кінці матчу футболістам не вистачило концентрації.

Чи допоможе зміна тренера? Все може бути. Можливо, іноді такий крок допомагає, щоб перезарядити команду. Думаю, президент Динамо знає ситуацію з середини, знає, як працює тренерський штаб. У Хацкевича вже були спроби піти. Були емоції, потім була розмова з президентом і тренер залишився. Складний момент, і треба зробити такий вибір, щоб він пішов на користь команді.

Динамо в кризі, а всі команди вже виходять на матчі з ним з метою взяти очки. Буде хороший матч. Десна показала в чемпіонаті, що вміє грати у футбол. В її складі є досвідчені футболісти. Для Динамо в нинішній ситуації цей матч точно легким не буде", – цитує Шевчука Zbirna.com.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?