УКР РУС

Шевчук: Бажаю, щоб на "Донбас Арені" наново залунав гімн Ліги чемпіонів

27 грудня 2016 Читать на русском

В'ячеслав Шевчук прокоментував завершення кар'єри гравця в донецькому "Шахтарі".

"Я в клубі вже протягом 16 років. Прийшов, коли він був на початку свого розвитку, і подивіться, до якого рівня "Шахтар" дійшов! Його поважають не лише в Україні, а й у світі. Клуб виховав чимало топових футболістів, вони виступають у провідних командах Європи. А все завдяки чому? Завдяки клубній структурі: президентові, менеджменту, адміністративному корпусу, всім співробітникам. І, звичайно, завдяки нашим уболівальникам – вони в "Шахтаря" найкращі.

У мене лишиться чимало приємних спогадів про "Донбас Арену". Як на мене, це найкращий стадіон у Європі. Сподіваюсь і вірю, що ми повернемося на нашу красуню-арену, де "Шахтар" завжди демонстрував справжню виставу. І це не лише моя мрія, а й наших уболівальників.

Бажаю, аби всі наші шанувальники, які залишили свою домівку, повернулись, а на "Донбас Арені" наново залунав гімн Ліги чемпіонів", – сказав Шевчук.

Офіційно: Шевчук покидає "Шахтар"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу