УКР РУС

Шевченко зустрівся з тренерами молодіжної та юнацьких збірних України

15 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко разом із помічником Раулем Ріанчо провів зустріч з наставниками "молодіжки" та юнацьких збірних.

Зустріч відбулася в Києві у Будинку футболу. Повідомляється, що під час заходу Шевченко та Ріанчо поспілкувалися з наставником молодіжної збірної Олександром Головком та іншими тренерами про модель гри збірних.

"Сьогодні дійсно була така зустріч. Вона тривала приблизно півтори години. З нами спілкувався Андрій Шевченко і один з його помічників – Рауль Ріанчо", – розповів Головко.

"Обговорювали нові напрямки спільної роботи при взаємодії національної збірної, молодіжної та юнацької. Іншими словами, у всіх командах відтепер будуть загальні принципи методичної роботи в ході тренувального процесу. Це не говорить про те, що всі наші збірні тепер неодмінно будуть грати за якоюсь однією схемою. Але підготовка тактичних навичок футболістів буде підпорядковуватися єдиним принципам.

Мета тут переслідується цілком чітка: щоб футболіст молодіжної збірної, опиняючись у національної команди, вже знав, що йому робити в тій чи іншій позиції щодо м'яча. Андрій Шевченко особливий акцент зробив на тому, що не сумнівається в талановитості українських футболістів, але цю талановитість необхідно розвивати", – додав Головко.

12 спостережень "Таємної вечері" Шевченка з журналістами на "Олімпійському"

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях