УКР РУС

Шевченко: Зроблю все можливе, щоб про збірну України в світі говорили з особливою повагою

29 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко звернувся до вболівальників з нагоди річниці дебютного матчу національної команди.

"25 років тому збірна України зіграла свій перший матч. З тих пір національна команда пережила чимало хвилюючих моментів. Але завжди поруч з нею були ви, її віддані шанувальники. Я гордий, що захищав кольори національної команди як гравець, а зараз працюю в ній тренером.

Представляючи головну команду країни, ти відчуваєш особливі почуття. І при цьому завжди відчувається особливе ставлення до національної збірної з вашого боку, дорогі наші вболівальники. Дякую вам за підтримку, терпіння і розуміння! Маю велику надію, що разом з вами ми переживемо чимало славних моментів. Принаймні, можу запевнити, що зі свого боку я зроблю все від мене залежне, щоб про збірну України в світі говорили з особливою повагою!" – сказав Шевченко.

Як збірна України провела перший матч у своїй історії. Топ-30 фото "старої школи"

"Юра, будеш капітаном збірної". Той скривився і відмовив". Як збірна України провела перший матч у своїй історії і чому виглядала "просто вбогою"

, а також у Viber