УКР РУС

Шевченко: Зінченком в Англії всі задоволені

14 лютого 2018 Читать на русском

Наставник національної збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями від гри Олександра Зінченка та розповів про плани збірної.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко задоволений грою Зінченка та не чув, аби в Англії хтось критикував українця. Про це він розповів в інтерв'ю zbirna.com.

Ліга націй УЄФА: суть, формат, користь для України та зв'язок з чемпіонатом Європи

"Мене не здивувала впевнена гра Зінченка. Після того, як я зустрівся в Харкові з наставником Манчестер Сіті Хосепом Гвардіолою, знав, що у нього буде шанс. Тоді, після матчу з Шахтарем, тренер сказав, що бачить його саме на позиції лівого захисника.

Зараз Зінченко виглядає на хорошому рівні і виконує всі вимоги тренерів, хоча і діє не на своєму місці. В Англії нашим футболістом всі задоволені. У всякому разі, негативних відгуків про Сашка я не зустрічав", – сказав Шевченко.

Також Шевченко додав, що обойма збірної України нараховує близько 30-и виконавців, завдяки чому сформувалась хороша конкуренція.

"У нас вже склалася основна обойма футболістів, у команди є кістяк. Але ми плануємо дати зіграти багатьом хлопцям, розподілимо між ними навантаження на два матчі.

Наша обойма налічує близько 30-ти футболістів. У команді поступово сформувалася хороша конкуренція. Ми поступово прийшли до того, що на одне місце претендують по два виконавці, і це радує. Тепер важливо, щоб всі хлопці грали в клубах і щоб не було травм.

Не виключаю можливості виклику нових футболістів в березні, але називати конкретні імена ще рано. Ми стежимо за всіма, хто проявляє себе.

Протягом усього минулого відбіркового турніру, та й перед його стартом, у нас не було можливості проводити спаринги, награвати в них тактичні взаємодії. Робили це вже в офіційних поєдинках, і прийшли до тієї структури, до якої прагнули. У найближчих до старту Ліги націй матчах постараємося все це закріпити", – сказав Шевченко.