УКР РУС

Шевченко: Збірники "Шахтаря" провели хорошу гру проти "Сельти"

24 лютого 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував результат матчу "Шахтар" – "Сельта" та поділився очікуваннями від поєдинку проти збірної Хорватії.

"Шахтарю" не вистачило 4 хвилини. У команди було багато шансів, які потрібно було реалізувати. Треба було забити м'яч. Суддівство не будемо обговорювати. Важко обговорювати ці моменти. Чи дивився на гру збірників? Так, звичайно. Я вважаю, що збірники провели хорошу гру, тому давайте заберемо результат. Скоро стартує чемпіонат, наступного місяця у нас дуже складна гра, будемо стежити за усіма, дивитися. Надіємося, що всі підготуються добре. Вже ближче до матчу зберемося, поговоримо, проведемо прес-конференцію. Ближче до гри вже будете знати, хто готуватиметься до гри.

Товариський матч з Албанією? Ми зараз розглядаємо різні варіанти. Якщо грати, то потрібно знайти команду, яка буде вільною. Плануємо підшукати спаринг-партнера на 28 число. Подивимося, чи вдасться зіграти цей матч.

Тимощук у збірній України? Поки що розмов на цю тему не було. Він тільки недавно закінчив кар'єру, отримав диплом, тож побажаймо йому удачі.

Чи придивлявся до гри Марлоса у зв'язку з можливою натуралізацією? Якщо Марлос має таке бажання.. є процедура, яку він має пройти, а вже після цього будемо розглядати його кандидатуру.

Якщо забрати результат, то "Шахтар" моментами показував хороший футбол. Якщо ти не реалізовуєш моменти, які є, то врешті-решт через одну помилку, один спірний момент, ти не добиваєшся бажаного результату.

Версія перенести тур УПЛ перед матчем з Хорватією? Я вам можу сказати, що будь-яка моя дія чи прохання, які будуть зроблені, то це лише з метою краще підготуватися до цієї гри. Ми підготували своє бачення ситуації, зараз про це говорити немає сенсу. Коли ми чітко визначимося, то звернемося у відповідні органи, щоб вони розглянули цю пропозицію. Мене дуже цікавить думка українських клубів. Я також враховую інтереси клубів. У мене також є інтереси як тренера національної команди.

Матч Україна Туреччина в Харкові? Зараз дуже важлива гра з Хорватією, і думаю від неї ми будемо відштовхуватися. Матч з Хорватією дуже важливий, зважаючи на те, як проходять матчі у нашій групі", – розповів Шевченко.

Нагадаємо, що "Шахтар" програв "Сельті" та вилетів з Ліги Європи.