УКР РУС

Шевченко задоволений нічиєю з Бахрейном і оцінив стан Степаненка після ушкодження

24 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями від спарингу проти Бахрейну.

Товариські матчі
завершено
-

"Насамперед я хочу подякувати глядачам за підтримку, нам було дуже приємно грати. Спасибі Харкову за таку чудову атмосферу. Для нас було важливо отримати інформацію, в якому стані перебувають наразі гравці, адже тиждень тому деякі з них відставали. Подивимося статистику, скільки вони пробігли, подивимося, як відновлюються.

Україна – Бахрейн – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Я розглядаю гру з Бахрейном як підготовку до Євро. Команда була під навантаженнями, ми не готувалися безпосередньо до цього матчу, ми готуємося до фінального турніру чемпіонату Європи. Загалом я задоволений грою, задоволений діями молодих футболістів, вони сприймають наші вимоги. Тижневий цикл тренувань був дуже продуктивним, у футболі дуже важлива саме підготовка.

Як я вже казав, ми дали навантаження футболістам та отримали реакцію на нього. Тепер у нас буде кілька вихідних, а потім ми збираємося 28 травня та готуватимемося до другого контрольного матчу, а потім до третього. У нас буде потім дуже мало часу для підготовки між цими матчами, тому було важливо дати навантаження саме зараз.

Яремчук? Він приїде на збір та пройде обстеження. Подивимося на його результати. Лікар з ним розмовляв, наскільки відомо, травма незначна. Довбик? Коли нападник виходить, він має забивати. Артем мав моменти, але не реалізував їх. Водночас він рухався добре, узяв участь у гольовій комбінації. Йому треба прогресувати. Зараз говорити, що Довбик вже готовий грати за збірну, ще не можна, але в нього є якості, які дозволяють йому скласти конкуренцію іншим форвардам. Заміна Степаненка? Це була планова заміна, у Степаненка невеликий забій", – зазначив Шевченко на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, збірна України на останніх хвилинах врятувалась у спарингу з Бахрейном – єдиний гол "синьо-жовтих" в активі Циганкова з передачі Довбика.

Україна продовжила безвиграшну серію в матчі з Бахрейном – Шевченка врятували заміни, важкий старт підготовки до Євро