УКР РУС

Шевченко: Забив типовий гол справжнього нападника. ВІДЕО

8 серпня 2011 Читать на русском

Андрій Шевченко поділився враженнями від вчорашньої гри проти "Карпат" з журналістами.

"Трохи посперечався із суддею й визнаю, що це моя помилка. Тому беру всю відповідальність у цьому епізоді на себе. Що поробиш, емоції, які мені іноді важко контролювати, можливо, через втому. Заздалегідь прошу вибачення в арбітра за ті слова, які не мав йому говорити",- прокоментував капітан збірної України епізод, за який йому арбітр показав жовту картку.

"В таких матчах усе вирішують моменти, ми знали, що буде важка гра. Для "Карпат" це був принциповий поєдинок, все ж таки, у них мало очок. Я дуже радий, що наша команда у важкий період зібралася й перемогла сильного суперника, тим самим трохи реабілітувавшись перед уболівальниками. Зараз багато гравців поїдуть до збірних, буде час заспокоїтися після нещодавньої єврокубкової невдачі, щоб рухатися вперед.

"Карпатам» потрібно було атакувати, а ми грамотно оборонялися. Суперник звільнив для нас зони, тому і з’явилося достатньо моментів, щоб збільшити рахунок. У цілому, гра в нас вийшла, головне, що вдалося забити важливі м’ячі, при цьому, не пропустивши у свої ворота",- аналізує гру Шева.

"Чи можна мій гол вважати випадковим? Цей м'яч – найтиповіший для справжнього нападника. Такі м’ячі випадковими не бувають, їх потрібно шукати, сподіватися на помилку воротаря й чекати момент",- сказав нападник "біло-синіх".