УКР РУС

Шевченко: За що мені критикувати своїх футболістів?

14 червня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає, що "синьо-жовті" у матчі з Фінляндією не змогли показати якісний футбол через втому.

"Втома є втома. В кінці сезону вона завжди присутня, десь не вистачає емоцій. Я скільки пам'ятаю, збірна завжди важко грала поєдинки в червні. Зрозумійте, ми бачили гравців у тренувальному процесі, не тільки в матчах, тому і робимо такі висновки. Так що деякі хлопці віддали в Тампере навіть більше, ніж могли на той момент. Така ситуація була і у багатьох інших збірних, ми ж бачили досить поєдинків відбірного турніру і звертали увагу на стан виконавців. В кінці сезону дуже важко вичавлювати з футболістів максимум.

Мені дивно, що професійні люди цього не розуміють і дивуються, коли я говорю про втому. Я не збираюся пояснювати, чому вони втомилися. Просто наголошую на тому, що побачив на футбольному полі – в тренуваннях і в матчах.

Чи я завжди так буду захищати своїх гравців? Ну а за що їх критикувати? Вони віддали максимум з того, що могли", – розповів Шевченко.

Шевченко: Гол Ісландії у ворота Хорватії ще більше заплутав турнірну ситуацію