УКР РУС

Шевченко: Якщо Яремчук буде грати і забивати, то ворота до збірної України для нього будуть відчинені

12 лютого 2017 Читать на русском

Наставник збірної України Андрій Шевченко побував на матчі "Динамо" – "Хебей Чайна Форчун" та поділився враженнями від гри киян.

Товариські матчі
завершено
-

"Хлопці добре готові, провели непоганий матч. Думаю, тренерський штаб клубу, як і ми, має залишитися задоволеним. Було цікаво подивитися за молодими футболістами, за майбутніми кандидатами. Загалом, багато цікавого побачили сьогодні.

"Динамо" розтрощило "Хебей Форчун", Яремчук забив 3 голи за 2 дні

У принципі, зараз триває звичайний тренувальний процес команди, яка готується до сезону. Проводиться багато контрольних ігор, гравці мають по одному-два тренування на день. Нам же цікаво було дізнатися, як почуваються збірники, чи є в них пошкодження, оскільки ми маємо бути в курсі, що з ними відбувається. Дуже добре, що вдалося приїхати сюди, побачити своїх колишніх друзів-одноклубників, поспілкуватися із Сергієм Станіславовичем. Бажаю команді добре стартувати в другій частині сезону, а збірникам – проявити себе, тоді у багатьох із них будуть шанси потрапити до збірної.

Яремчук? Я казав про цього хлопця. Зараз він повернувся з оренди до "Динамо", й зараз для нього дуже важливий момент. Якщо він буде грати й забивати, ставши важливим гравцем для "Динамо", то й ворота до національної команди для нього будуть відчинені", – сказав Шевченко.