УКР РУС

Шевченко: Якщо Бланко-Лещук і надалі забиватиме м’ячі, ми звернемо на нього увагу

10 лютого 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відвідав товариський матч "гірників" з "Ріу Аве" та поділився думкою щодо гравців збірної України, які виступають у "Шахтарі".

"Сьогодні "Шахтар" провів непоганий поєдинок. Приємно, що збірники перебувають у гарній формі. Тішить, що Богдан Бутко почав тренуватись і зіграв перший матч після важкої травми. Для нас також це дуже важливо. У принципі, в усіх хлопців чудовий настрій, бачу, що команда зосереджена на роботі й усі з чималим бажанням чекають на поновлення сезону.

Вчора вдалося поспілкуватись із головним тренером Паулу Фонсекою. Говорили про підготовку, гравців, передусім про збірників. Мені цікаво, як хлопці провели ці збори, в якому вони стані. Цікаво було дізнатися, в якому напрямку Паулу рухається, чи змінив щось після завершення першого етапу роботи в Україні, адже, можливо, по перерві в чемпіонаті могли змінитись певні його враження.

Бланко-Лещук? Найважливіша його якість – бажання грати за збірну України. Тренерський штаб це вітає. Усе залежить від нього: якщо Бланко-Лещук і надалі виходитиме в основному складі, забиватиме м’ячі, як сьогодні, даватиме користь команді, то, звичайно, ми звернемо на нього увагу", – сказав Андрій Шевченко.

"Шахтар" розгромив "Ріу Аве" в останньому матчі на тренувальних зборах