УКР РУС

Україна – Туреччина. Післяматчева прес-конференція Андрія Шевченка

3 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на прес-конференції прокоментував перемогу над Туреччиною (2:0).

– Велике спасибі за підтримку, за те, що підтримали збірну України. Спасибі фанатам, матч пройшов ідеально, не було фаєрів, ніяких інцидентів – хлопці дотримались свого слова. Велике вам спасибі, підтримуйте збірну!

Знали і готували хлопців до того, що у нас буде перевага в фізичному стані. Збірна України дуже сильно додала – не результат, а якість гри.

Хлопці віддали багато сил і було багато бажання. Ми працювали дуже старанно – гравці додають і грають добре.

Україна – Туреччина – 2:0 – Відео голів і огляд матчу

Що думаєте про вибір 11-ти гравців основи Туреччини?

Ми підготувалися добре – вивчили суперника. Змогли нівелювати сильні сторони збірної Туреччини забрали у них простір. Україна виглядала добре фізично і грала дуже правильно.

З такими виконавцями і таким тренером, як у Туреччині, все буде добре.

Що вам після гри говорив Мірча Луческу? Він вам на щось скаржився.

Ні. Ми з ним говорили до матчу. Взагалі з Мірчею завжди цікаво (сміх в залі). Він може розставити правильно акценти, коли треба, прибрати тиск з гравців, взяти його на себе. Я думаю, що я трохи добре його знаю.

Який у вас рецепт, щоб зберегти цей же настрій і на гру з Ісландією?

Прекрасно знаємо, яка підтримка у збірної Ісландії, ви бачили це на Євро-2016. І ми бачили трансфер в Евертон Гілфі Сігурдссон за 45 мільйонів фунтів. Це говорить багато про що. Вони будуть мотивовані, налаштовані.

З перших днів говорив, що все буде вирішуватися до останніх матчів. Будемо налаштовуватися. Має бути важкий переліт 6,5 годин.

– Чи зможе зіграти в Ісландії Денис Гармаш?

– Я сподіваюся. Подивимося на його стан завтра. Якщо не буде температури, то Денис поїде, якщо буде температура, то думаю, неправильно змушувати хлопця летіти 6,5 годин і не розуміти, в якому стані він прилетить... Сподіваємося, що він одужає і допоможе нам.

Україна перемогла Туреччину завдяки дублю Ярмоленка