УКР РУС

Шевченко: У майбутньому хочу стати клубним тренером

28 березня 2018 Читать на русском

Наставник збірної України Андрій Шевченко зізнався, що у майбутньому прагне спробувати свої сили на чолі клубу, а також пригадав певні складні моменти із своєї кар'єри футболіста.

"Зараз я сконцентрований на роботі в збірній України. Але не заперечую, що мені подобається робота в клубі, у майбутньому мені хочеться спробувати себе в ролі клубного тренера. Мені цікаво працювати з футболістами щодня, це дає більше можливостей.

"З дитсадка маю огиду до перлової і пшоняної каші". Андрій Шевченко, якого ви не знали

Я б хотів побудувати команду, яка буде перемагати і грати в хороший і красивий футбол. Мені імпонує гра у швидкий пас та із застосуванням високого пресингу та контролю м'яча. В той же час я усвідомлюю, що зараз мені ще далеко до того, як люди почнуть сприймати мене тільки як тренера. Для цього потрібен час.

У моїй кар'єрі були складні моменти. Коли я повернувся в Мілан з Челсі, то все було вже не так добре, як раніше. У підсумку я зміг повернутися на певний рівень і довести сам собі, що можу вигравати трофеї. Коли все йде добре, то ви не цінуєте це. Але коли ви стикаєтеся з труднощами, то потрібно вміти тримати удар. Ви повинні щодня доводити собі і оточуючим, що можете чогось досягти. І якщо у вас це виходить, то ви вже цінуєте це набагато більше", – розповів Шевченко Sky Sport Italia.