УКР РУС

Шевченко: У Лізі націй експериментів не буде, буде гра на результат

3 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до матчів Ліги націй, а також поділився думками про перспективи деяких гравців національної команди.

"У Лізі націй для мене важлива кожна гра. Особисто для мене це не товариський турнір, тому будуть грати найсильніші на даний момент футболісти. Експериментів не буде, буде гра на результат.

Шовковський увійшов у тренерський штаб Шевченка в збірній України

Зінченко? У його переході у Вулверхемптон був зміст. Але Манчестер Сіті прийняв рішення не віддавати його в оренду. Мабуть, розраховують на нього. Або інші причини були. Ми не знаємо, які плани у його роботодавця. Його досвід гри лівим захисником – плюс для мене, адже знаю, що у разі необхідності він може вийти і зіграти там.

Оренда Луніна в Леганес – теж плюс для гравця. Для нього головне грати. Його прихід в Реал – це дуже добре, а якби вийшло зачепитися за місце і грати, то було б взагалі чудово. Але зараз клуб знайшов йому місце там, де він буде мати ігрову практику і прогресувати.

Ліга націй УЄФА: суть, формат, користь для України та зв'язок з чемпіонатом Європи

Василь Кравець і Зозуля? Кравець грає в кожному матчі Сегунди, а це непоганий чемпіонат, тому це показник. Ми запросили його познайомитися, подивитися в ділі, а вже потім будемо приймати рішення. Що стосується Зозулі, то його можливості я давно знаю, але це трохи інший випадок, ніж у Кравця – нам цікаво познайомитися з ним, адже він у нас ще не грав", – цитує Шевченка Newsone.

Нагадаємо, перший матч у Лізі націй збірна України проведе на виїзді 6 вересня проти Чехії. 9 числа у Львові "синьо-жовті" приймуть Словаччину.

Наші за кордоном: Зозуля повертається, Маліновський у вогні, жах Левченка та червоний Коноплянка