УКР РУС

Шевченко: Це буде особливий матч як для Італії, так і для України

9 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко повідомив, що його команда вшанує пам'ять жертв трагедії на мості Моранді в Генуї.

Товариські матчі
завершено
-

"Зіграти з Італією на її полі було моїм проханням. Це спосіб показати близькість між нашими країнами – італійці завжди дуже дружелюбно ставилися до українців.

Те, що сталося в Генуї, – трагедія. Це буде особливий матч як для Італії, так і для нас. Багато людей загинуло під час катастрофи на мості Моранді. Потрібно завжди пам'ятати про це.

Збірна України розпочала підготовку до матчів проти Італії та Чехії

Тасотті дуже мені допоміг, у нас хороші відносини з перших днів мого перебування в Мілані. Він добра і розумна людина. Йому було нелегко переїхати до Києва, але зараз все відмінно.

Зустріч з Італією дозволить нам побачити наш прогрес. Але матч з Чехією є найважливішим, оскільки він може дати нам можливість пройти кваліфікацію. Зараз я думаю тільки про те, щоб вивести Україну на Євро-2020.

Ярмоленко пропустить товариський матч з Італією

Італійська команда прогресує. Манчіні досвідчений тренер, виграв багато трофеїв. Команда змінюється, я бачив останні чотири матчі Італії: Тренер шукає правильну формулу і поєднання гравців на полі. Італійський футбол відновлюється, відбувається зміна поколінь, але таланту не бракує", – цитує Шевченка La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, в результаті обвалу моста в Генуї, який стався в серпні, загинули 43 людини. Після цього був створений фонд допомоги постраждалим і родичам жертв. Матч Італія – Україна буде призупинений в пам'ять жертв трагедії.