УКР РУС

Шевченко та Зінченко повернулись в Україну заради благородної мети

30 травня 2023 Читать на русском

Легенда українського футболу Андрій Шевченко та хавбек збірної України Олександр Зінченко приїхали на Батьківщину, аби підтримати її в боротьбі з російськими окупантами.

Сьогодні, 30 травня, Андрій Шевченко разом зі своїм старшим сином Джорданом прибув до Києва в рамках проекту United 24. Разом з ними до Києва прибув американський актор Міша Коллінз, відомий за роллю в серіалі "Надприродне".

"Що повинні відчувати Зінченко та українці?" – Карпати і вболівальники змусили Арсенал прибрати привітання для росіянина

Але це не єдиний зірковий візит України. Трохи пізніше Олександр Зінченко перетнув кордон та сфотографувався в Могилів-Подільському – це також відбулось в рамках проекту United 24.

Нагадаємо, Шевченко став першим амбасадором франдрейзингової платформи United24. Він регулярно бере участь у різних заходах на підтримку України, закликаючи світову спільноту не втрачати увагу до війни в Україні. До платформи долучились чимало зірок, як з України, так і з усього світу. Один з них – Олександр Зінченко.

Дуель за ЛЧ, "цукерка" для Ротаня і хаос семи клубів у зоні виживання – розбір найзаплутаніших сценаріїв на фініш УПЛ