УКР РУС

Шевченко: Сподобалося, що "Динамо", незважаючи на важкий момент у грі, не здавалося

13 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями від матчу 18 туру УПЛ "Динамо" – "Шахтар".

"Гра видалася дуже цікавою. В першу чергу для глядачів. Було забито дуже багато голів. Мені сподобалося, що "Динамо", незважаючи на важкий момент у грі, все-таки не здавалося, боролося до кінця, і в принципі обидві команди показали хороший футбол. Трохи були й помилки, але це тренери команд нехай дають оцінки. А я, як вболівальник, можу сказати, що гра вийшла напруженою та цікавою.

За кого вболівав? Моя теперішня позиція не дає мені змоги вболівати за ту чи іншу команду. Те, що я фанат "Динамо" з дитинства, всі знають. Але для мене було важливо, щоб збірники показали хорошу гру і не було травм.

Чи можливо 13 очок відіграти? Немає нічого неможливого. Але якщо говорити про шанси, то в "Шахтаря" значно більше шансів виграти чемпіонат.
У складі обох команд було багато збірників, і мені було цікаво подивитися на їхній рівень у такій принциповій зустрічі", – розповів Шевченко в ефірі програми "Профутбол".

"Шахтар" переміг "Динамо" на НСК "Олімпійський" з рахунком 4:3. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші оцінки та перші підсумки матчу. Футболісти влаштували бійку на футбольному полі. Паулу Фонсека прокоментував перемогу над київською командою. Сергій Ребров після зустрічі офіційно підтвердив закінчення кар’єри Олександра Шовковського.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу