УКР РУС

Шевченко розповів про козирі Косово та прокоментував травму Ракицького

8 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про свої очікування від матчу проти Косово у рамках відбору на ЧС-2018.

"Сьогодні буде останнє тренування перед матчем. Подивимось на фізичний стан гравців і вирішимо, хто завтра зіграє у стартовому складі. Завтра зранку, думаю, визначимо стартовий склад. Ось тоді і побачимо, хто у кращій формі: гравці "Шахтаря" чи "Динамо".

Матч з Косово у Кракові? Політика на нас не впливає. Ми думаємо лише про гру. Всі ці політичні розмови відкладемо убік. Головне показати хорошу гру для вболівальників і досягнути потрібного результату.

Дивилися один товариський матч косоварів і два офіційних. Провели добрий аналіз. Це нова команда, але ми маємо до неї повагу. На нас чекає завтра хороший поєдинок.

Після двох нічийних результатів мусимо перемагати. Нічия Косово з фінами нас не здивувала, вони і з Хорватією мали хороші моменти. У кожній грі вони себе показують добре. У них сильний напад і небезпечні контратаки. Це і є їхні козирі.

Кожен гравець намагається віддати у збірній всі сили і принести їй користь. Вибираємо найкращих. Потрібно, щоб хлопці просто відновились, адже переліт був довгим. Ракицький? Я говорив з ним по телефону. У нього травма, хоча він і хотів допомогти команді. Зараз Ярослав під наглядом лікарів з "Шахтаря", – розповів Шевченко.

Збірна України проведе матч відбору ЧС-2018 9 жовтня з Косово. Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Цю інформацію у коментарі “Футбол 24” підтвердив й президент ФФУ Андрій Павелко. Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Туреччиною та Косово. Євген Коноплянка готовий пробити пенальті ще раз. Андрій Шевченко задовільниться нічиєю за однієї умови. Наставник косоварів розпові, що хотів би зіграти проти команди Шеви в Україні.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях