УКР РУС

Шевченко незабаром змінить Фоменка в збірній України, - Мілевський

17 лютого 2016 Читать на русском

Екс-гравець київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський розповів про своє життя в Румунії та поділився планами щодо свого повернення в збірну України.

"Все гаразд. Потроху обживаюсь, ось уже вибрав собі 9-й номер. Тренуюся щодня, відчуваю, що від заняття до заняття лише додаю. Чекаю не дочекаюся, коли зможу дебютувати за команду. У побутовому плані все теж відмінно. Бухарест мені сподобався, гарне, велике місто, є на що подивитися, багато парків, старих красивих будівель. Від клубної бази до міста всього півтора кілометра.

Наступного сезону "Конкордія" буде претендувати на єврокубки. Клуб дуже амбітний, підписав багато цікавих футболістів, відтак ставитиме серйозні завдання. А зараз на нас чекають матчі плей-аут, в яких команди боротиметься за місця з 7-го по 14-е. Тут у нас завдання максимальне.

Щодо появи в тренерському штабі збірної Андрія Шевченка, то вважаю, що саме він незабаром змінить Фоменка та буде наступним головним тренером збірної України. Крім того, мені дуже подобається сьогоднішня збірна України зі своїм збалансованим складом. Є нова генерація молодих футболістів, я з величезним задоволенням спостерігаю за їхніми виступами. Дуже приємно, що цей колектив вийшов на Євро. За збірну України у Франції буду вболівати з величезним задоволенням.

Зі свого боку намагатимуся зробити все від мене залежне, щоб в збірній про мене не забували. Віддавати гольові передачі, забивати. Побачимо, що буде, поки що я не хочу забігати наперед. Також пригадую Євро-2012. Шкода, звичайно, що для нас тоді турнір так швидко закінчився. Найгіркіший спогад - матч з Англією. Зарахував би арбітр той м'яч, рахунок став би 1:1 і, може бути, ми і другий забили б тоді", - розповів нападник.

Нагадаємо, Мілевський підписав контракт з "Конкордією" терміном на півроку.

Додамо, що Артем зароблятиме в Румунії набагато більше, ніж 7 тисяч євро в місяць, про які повідомлялося раніше.

Мілевський: Сподіваюся забивати голи за "Конкордію" та бути корисним команді