УКР РУС

Шевченко назвав нагальні проблеми збірної України

17 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав основні проблеми команди і поділився думкою про натуралізацію гравців.

"Ми маємо набір цікавих виконавців. Проте український футбол зараз переживає такий скрутний час, коли не всі талановиті гравці мають змогу розкрити себе. Ми стикаємося в збірній з тим, що нам бракує виконавців на певній позиції. Це обмежує нашу тактичну гнучкість, адже заміна одного гравця на іншого може призвести до порушення ігрового балансу. Це ті проблеми, які зараз стоять перед командою.

Ми у збірній команді не займаємося натуралізацією гравців. Ми працюємо з тими футболістами, котрі мають український паспорт і підходять нам за якістю своєї майстерності. Приймати громадянство України чи ні – то вже клопіт самих футболістів і міграційних служб. Забивні гравці у команді вже є. Як бачимо, це Кравець і Ярмоленко, які за 3 гри команди у турнірі забили по 2 м'ячі. А зірок чи авторитетів для мене не існує.

Перспектива нашої збірної – в її розвитку. Ми прийшли працювати тренерською командою і хочемо побудувати команду на полі. Взаємозв'язок буває лише таким: треба налаштувати гру, тоді з'явиться і результат. Широка перспектива для нас, це створити команду Шевченка. Команду, в якій будуть і гравці, і тренери, і уболівальники", – зазначив Шевченко.

Шевченко підбив підсумки трьох стартових матчів збірної України у відборі до ЧС-2018

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях