УКР РУС

Шевченко назвав головні проблеми збірної України перед Туреччиною та Ісландією

17 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про проблеми національної команди.

"Ми в черговий раз стикаємося з усіма проблемами, з якими вже знайомі протягом усього відбірного циклу. У нас є ряд позицій, на яких збірники не грають у своїх клубах. На жаль, у нас немає стовідсоткової заміни. Незважаючи на те, що в Україні в клубах грає достатньо гравців, багато хто з них не відповідають рівню національної збірної.

Шевченко викликав 7 легіонерів на матчі з Туреччиною та Ісландією

У нас є проблеми в захисті – правий захисник Богдан Бутко не грає в Шахтарі. Також жоден нападник, яких ми вже привертали до збірної, не грає в своєму клубі. Наприклад, Євген Селезньов почав чемпіонат не в стартовому складі. Не знаю, чи вирішить він своє питання з переходом в інший клуб. У мене є час довикликати гравців. Якщо найближчим часом хтось із кандидатів добре себе проявить, то отримає виклик у національну команду. А так будемо виходити з того що є. Адже це не головна проблема.

Головна проблема? Для мене дуже важливо, щоб Динамо і Олександрія вийшли в груповий етап Ліги Європи. І щоб в останній момент ніхто зі збірників не отримав травми", – цитує Шевченка football.ua.