УКР РУС

Шевченко: Наразі дуже рано говорити про потенціал збірної України

17 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями після матчу Ліги націй з Чехією.

"Перш за все я хочу подякувати вболівальникам, створили нам таку підтримку, повний стадіон. Завжди приємно приїжджати сюди, до Харкова, з такою підтримкою. Ми раді.

Україна – Чехія – відео гола

Сподобалося те, що команда контролювала хід гри. Хлопці дуже правильно збалансовано грали, не втрачали позицій, кілька моментів було в першому таймі. Були індивідуальні помилки, проходили вертикальні передачі. Ну, в принципі, я задоволений грою. Хотілося б, щоб ми в атаці діяли швидше, була низка моментів, де ми могли забити.

Яремчук? Він працює, він на правильному шляху. Він не переживає, що було кілька шансів, а він не забив, робить величезний обсяг роботи. Баланс команди мені сподобався, компактно, впевнено. Команда зростає. Сподіваюся, будемо продовжувати в такому ж ключі.

Україна перемогла Чехію та першою достроково вийшла в елітний дивізіон Ліги націй

Ні в якому разі не відмовляємося від гравців, яких до цього викликали. Є правило – приїхав в збірну, значить працюй на команду.

Атмосфера в команді? Дуже було важливо, що хлопці повірили в той напрямок, який ми вибрали. Найголовніше, щоб команда розуміла, що від неї вимагається. Останні результати допомагають у створенні гарної атмосфери. Приємно, що хлопці з душею сюди приїжджають.

Потенціал збірної? Говорити про це дуже рано, команда в процесі становлення. Ми намагаємося вичавити максимум, гравці з розумінням до цього ставляться. Потенціал у кожного, хто викликається в збірну – є. Ми бачимо його. Наша мета – допомагати хлопцям", – сказав Шевченко в ефірі телеканалу Футбол 1.