УКР РУС

Шевченко: Може, зміниться також назва "Мілана"

13 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України, у минулому легенда "россонері" Андрій Шевченко з іронією прокоментував несподівані зміни у керівництві свого колишнього клубу.

"Я чув, що деякі особи з "Інтера" переходять у "Мілан" на керівні посади. Може, тепер також зміниться назва клубу", - цитує гірку іронію Шевченка La Gazzetta dello Sport.

"Я хочу побачити кроки нових власників. Після стількох слів і декларацій тепер потрібні факти. Я вже говорив, що Мальдіні був би ідеальним варіантом, але Альбертіні і Костакурта також чудово підходять для роботи в клубі, який потребує нового бачення. Тассотті? Я радий, що він зараз зі мною в Україні", – додав автор 175 голів у футболці італійського гранда.

Нагадаємо, новий директор "Мілана" Марко Фассоне активно запрошує на керівні посади людей, що раніше працювали з ним у стані принципового суперника "Інтера".

Тим часом легенда "россонері" Деметріо Альбертіні на пропозицю отримати посаду при новому керівництву гордо відповів: "Я не інтеріста". Паоло Мальдіні був більш стриманим, пояснивши свою відмову так: "у мене є своє життя зараз".

Революція в "Мілані": Галліані йде, Мальдіні й Альбертіні можуть повернутись

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях