УКР РУС

Шевченко: Маліновський своєю грою заслужив виклик у збірну України

17 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до матчу з Хорватією в рамках відбіркового циклу ЧС-2018.

Про підготовку до матчу

24 березня нас чекає серйозна гра проти Хорватії. Ми зробили розширений список футболістів. Це ті потенційні кандидати, яких ми розглядаємо. Ми виберемо 25-26 футболістів. Сьогодні ввечері я назву список гравців, які будуть готуватися до матчу проти Хорватії.

Дуже важливо, що нам вдалося організувати невеликий збір в Австрії. Завтра вранці команда збирається, в обід ми вилітаємо до Австрії. Звідти, швидше за все, будемо їхати на автобусі в Загреб. Ми запланували дворазові тренування, але як воно буде, подивимося. Потрібно зауважити, в якому стані приїдуть футболісти. Легіонери будуть приєднуватися до команди пізніше, хтось у неділю, хтось у понеділок. В майбутньому розраховуємо на тих, футболістів, які отримали виклик до збірної вперше.

Про Маліновського

Цей хлопець своєю грою заслужив виклик у збірну. Він має постійну ігрову практику, показує високий рівень. Немає нічого дивного, він своєю роботою заслужив цей виклик.

Про Костевича

Зараз Костевича в розширеному списку немає, але це не означає, що у нього немає шансів в майбутньому отримати виклик в національну збірну.

Про Хорватію та важливість гри

Ми розуміємо, що для Хорватії рішення перевести Манджукіча на лівий фланг, де не зможе зіграти Перішіч, це найпростіший варіант. На вістрі в такому випадку у хорватів зможе зіграти Калініч. Ми розуміємо, що хорвати можуть вибрати таку тактику в грі проти нас.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Команда Шевченка вилетить до Австрії на збори в суботу, 18 березня. Заради зборів збірної будуть перенесені на п'ятницю 3 матчі 22 туру УПЛ за участю "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра". Шевченко оголосив розширений список гравців, викликаних на матч.

, а також у Viber