УКР РУС

Шевченко: Критика форми Коноплянки? Я йому довіряю

10 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думками щодо гри Євгена Коноплянки в останніх матчах.

"Критика форми Коноплянки? Я довіряю цьому гравцеві, бачу, що він прогресує. У плані фізики він провів дуже хороший матч. І ви бачили, що в першому таймі він прокинув, оббіг захисника. Тобто Женя набирає форму. Йому треба бути впевненим. Він відпрацював добре: і в захист опускався, і попереду створював моменти. Тому я його грою задоволений.

Ми посідаємо дуже гарне місце в нашій підгрупі. Перемога була важлива з точки зору турнірної боротьби. Якби ми не виграли, то просто віддалилися би від всіх лідерів, і потім було б важко розраховувати на вихід далі.

Вдячний уболівальникам, що в такий складний час приїхали і підтримали команду. Та тисяча квитків, яка була виділена польською стороною, дозволила створити підтримку на трибунах", – заявив у мікст-зоні Шевченко.

Збірна України розгромила Косово в рамках відбору до ЧС-2018. Андрій Шевченко вважає, що його підопічні показали хороший футбол. Ротань забив у 90 матчі в складі збірної України, а Ярмоленко на два голи наблизився до Шевченка в списку бомбардирів "синьо-жовтої" дружини. Перед грою з'явилось відео, як народний депутат Володимир Парасюк опинився в облозі фанів без квитків та "уколов" за цю ситуацію президента ФФУ Андрія Павелка.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях