УКР РУС

Шевченко: Коноплянка може вийти у стартовому складі, наше завдання проти Фінляндії – не фантазувати

11 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про очікування від матчу з Фінляндією у 4 турі відбору до ЧС-2018.

"В стартових матчах турніру фіни повинні були домагатися більшого. Наше завдання – не фантазувати, а виходити з того, що маємо. Як слід налаштуватися на суботню зустріч з Фінляндією, не дозволивши собі навіть натяку на недооцінку, завоювати три очки – і лише після цього міркувати, яким має бути наше місце в групі.

Коноплянка? Він відчув невеликий дискомфорт у м'язі. З тих пір, як це сталося, було проведено кілька обстежень, а в четвер – Женя спробував потренуватися. Від минулих неприємних відчуттів не залишилося і сліду, спазм відпустив, так що в Одесу Коноплянка летить повноправним претендентом на місце в стартовому складі. А чи потрапить в нього – вирішимо напередодні гри", – розповів Шевченко.

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА. Україна – Фінляндія. Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка. Найбільш яскраві та емоційними миттєвості відкритого тренування збірної України.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях