УКР РУС

Шевченко: "Фіорентина" не дозволяє "Динамо" грати у свою гру

18 квітня 2015 Читать на русском

Екс-нападник "Динамо" Андрій Шевченко прокоментував гру киян у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи проти "Фіорентини" (1:1).

"Загалом глядачі побачили збалансований поєдинок. Хоча обидві команди продемонстрували абсолютно різний футбол. У "Динамо" відчувалася напруга і нервозність. Я не можу пояснити велику кількість помилок у простих ситуаціях. Особливо їх виразно було видно на початку матчу. Думаю, що підопічні Сергія Реброва були не в змозі грати в свою звичну атакувальну гру. У цьому велика заслуга "Фіорентини", яка не дозволила киянам розгулятися біля своїх воріт. Також зазначу хорошу реалізацію моментів з боку "фіалок". Вони намагалися діяти дуже уважно.

Звичайно ж нічийний результат більше на руку Вінченцо Монтеллі. Матч проти "Евертона", в якому кияни розгромили суперника з рахунком 5:2, мабуть, є найкращим у сезоні. Тому що, команда, яку побудував Ребров має хорошу атакуючу міць. Однак цього не завжди буває достатньо. Є суперники, які не дозволяють показувати свій футбол.

Упевнений, що Ребров не буде здаватися. Нічого ще не втрачено. Ребров спробує досягти необхідного результату у Флоренції. Однак зробити це буде надзвичайно складно.

Безумовно, Андрій Ярмоленко - хороший гравець. Але в матчі з "Фіорентиною" він був непомітний на полі. Він потребує простору, але гравці італійської команди його повністю позбавили маневру. Він любить зміщуватися з правого флангу в центр і наносити удари по воротах, але цього разу захисники "віоли" не дозволили йому цього робити. Цей трюк вийшов у Ярмоленка всього лише один раз...

Я був дійсно здивований. Салах має величезний потенціал. Протягом 30 хвилин він грав просто фантастично: його прискорення просто неймовірні", - сказав Шевченко виданню "Corriere dello Sport".