УКР РУС

Шевченко: "Динамо" має величезний потенціал, "Шахтар" грає стабільніше

8 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу "Динамо" – "Шахтар" у 18-му турі УПЛ.

"Після матчу з "Бешикташем", думаю, всі переконалися в тому, що у "Динамо" є величезний потенціал. Потрібно просто набратися терпіння і вірити в тих гравців, яким дають можливість себе проявити.

Турки, звичайно, показали безвольність, але "динамівці" зіграли дуже грамотно – правильно оборонялися, відкривали собі простір і добре його використовували.

"Динамо" рекордно принизило "Бешикташ" і не пустило турків у плей-офф ЛЧ

Чим більше у складах українських клубів буде доморощених гравців, тим краще для національної команди. Але поряд з легіонерами високої кваліфікації молодь буде швидше рости.

Не буду сперечатися – "Шахтар" стабільніше провів останні чотири місяці, тренери знайшли в команді потрібний баланс, і вона не просто домагається результату, а показує при цьому хороший футбол.

У понеділок чекаю великого футбольного свята і виключно позитивних емоцій. Ніде правди діти, хочеться, щоб добре проявили себе збірники. Але найголовніше, щоб не було травм", – наводить слова керманича збірної України Євген Гресь у фейсбуці.

Матч "Динамо" – "Шахтар" відбудеться в понеділок, 12 грудня. Початок зустрічі о 19:00. Квитки на поєдинок вже надійшли у продаж. Де дивитись, хто коментатор. Жабченко – головний арбітр матчу