УКР РУС

Шевченко – зірка, але такого в Італії би собі не дозволив, – Грачов

17 липня 2016 Читать на русском

Колишній гравець донецького "Шахтаря", а нині експерт Віктор Грачов розкритикував нового наставника збірної України Андрія Шевченка і процеси в українському футболі.

"Зараз в українському футболі спостерігаються якісь небачені раніше явища. Спостерігаю за ними, як за цікавим детективом. Такого не було ні при Конькову, ні при Суркісу. Це якийсь нескінченний серіал з новими інтригами. Все ніяк не можу зрозуміти, хто кого переграв і хто кого підсидів?

Настає небачена раніше епоха. Мені важко коментувати слова і дії великих людей. На те вони і великі. Ще недавно у нас теж був один великий тренер – Олег Блохін. І ось тепер – нове призначення.

Не треба було знімати Заварова і ставити Шевченка. Збірну і так роздирали внутрішні конфлікти, а після цього футболісти просто махнули рукою на гру і свою країну. А тепер прийшли іноземці. Я вважаю, що навіть якби було 10 іноземців, їм буде важко домогтися успіхів зі збірною. Причина – криза всього українського футболу. У Прем'єр-лізі залишилося 12 команд. Класних гравців ще менше. Що тут можуть вдіяти тренери-іноземці? Хіба знову запрошувати Ротаня і Тимощука.

Шевченко, звичайно, зірка, але такої неповаги до преси я давно не бачив. Прийшов, зачитав з папірця і пішов, не відповівши на жодне питання. Хіба в Італії, де Андрій провів найкращі роки, таке можливо? Хіба у вболівальників немає питань до новому головному тренеру? Який би не був великий гравець, але великим тренером теж треба бути. І починати не з табу на питання, а з широкого спілкування.

Наша збірна провалилася на Євро. Де аналіз помилок від нового тренера? Де план дій щодо виходу з кризи? Нема нічого", – сказав Грачов.

Цілком нетаємно. Секретні матеріали про Малдеру і ще двох спецагентів збірної України

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях