УКР РУС

Шевченко – про благодійний матч проти команди Зінченка: "Найважливіше, аби виграла Україна"

30 червня 2023 Читать на русском

Екс-тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував проведення товариського поєдинку з численною кількістю зірок та легенд.

"Ми анонсували багато важливих гравців, як от Чех, Кудічіні, Дзола, Хассельбайнк, Коул. Також мої партнери по Мілану та італійському чемпіонату – Каннаваро, Сержінью, Пануччі. Ще легенди Арсенала – Вієйра, Пірес, Леманн, тренер Венгер. Так багато великих імен. Це важливо для нас, для України.

Актор серіалу "Тед Лассо" зіграє у благодійному матчі Шевченка/Зінченка на підтримку України

Ми маємо солідарність усіх цих спортсменів. Ми хочемо зібрати кошти на відбудову школи в Чернігові.

Це гра для хорошої справи. Коли ми отримаємо футболки та бутси, вийдемо на поле – то трансформуємося для змагання. Це частина нашого життя, яка ніколи нас не покидає. Навіть коли ми завершуємо кар'єру, то намагаємося якнайкраще виглядати на полі, давати глядачам хорошу гру.

Хто виграє – команда Шевченка та Зінченка? Думаю, що найважливіше, аби виграла Україна. Щоб зібрати кошти на школу, донести меседж. Я впевнений, що тут виграють обидві країни – Україна й Велика Британія", – сказав Шевченко у коментарі TalkSport.

Нагадаємо, благодійний матч відбудеться 5 серпня у Лондоні на Стемфорд Брідж. Game4Ukraine збиратиме кошти на реконструкцію Михайло-Коцюбинської школи в Чернігівській області, яку зруйнували російські ракети.

Зірковий десант українців: склад учасників благодійного матчу Шевченка/Зінченка поповнився черговими легендами