УКР РУС

Шеттель: "Рапіду" дуже допомогли уболівальники

7 грудня 2012 Читать на русском

Після перемоги над "Металістом" головний тренер "Рапіда" Петер Шеттель залишився задоволений діями своїх підопічних.

- Сьогоднішня перемога була обов'язковою для нас. Ми не тільки ускладнили гру нашого суперника, але ще й переграли харків'ян. У першому таймі ми вели, всі це бачили. У другому вони розігралися, хотіли показати характер, гордість. Добре, що ми перемогли "Металіст", але, на жаль, з групи ми не вийшли. Я привітав футболістів з перемогою і з прийдешніми святами.

- Яке значення для вас має перемога у грі, яка нічого не означає? Наскільки це важливо було для вболівальників і загального настрою?

- Двоє сильних гравців не прилетіли, але і крім них всі інші теж були сильні, і тим приємнішою є перемога. Ми не могли більше чути цих закидів про те, що вже три місяці не можемо виграти. Приємно, що перемогли такого сильного суперника, як "Металіст".

- Який стан гравців, адже в неділю на них чекає ще одна гра?

- У неділю гратимуть деякі гравці, яких сьогодні не було. Сьогодні команда старалася і витратила багато сил. Ми дамо деяким футболістам відпочити.

- Наскільки вболівальники вплинули на результат матчу?

- Я хотів би подякувати їм, вони нам дуже допомогли. Їх чули всі, вони дуже допомагали. Особливо вони були активні, коли був епізод з вилученням Піхлєра. Тоді я дуже розсердився - з моєї точки зору, арбітр помилився. Але пізніше я переглянув повтор і зрозумів, що рішення арбітра було справедливим, і гравцеві пощастило, що навіть удесятьох команда зібралася.