УКР РУС

Шестаков: В Олімпіку могли не розрахуватися за бонуси

9 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Сергій Шестаков – про важкі умови підготовки, борги та стимуляції зі сторони Шахтаря та Динамо.

"Чому влітку не залишив Олімпік? У мене контракт на 2,5 роки. І в принципі, ніяких конкретних пропозицій не було. Мене в Олімпіку все влаштовувало, я і залишився.

Важкі умови підготовки? Це не дуже звично. Деякі команди звикли, що у них є бази, завжди один час і вони знають, куди їхати, де збиратися. У нас по-іншому. Якщо вільна, припустимо Olympic Village, нам приходить СМС або заздалегідь кажуть, що тренуємося там. Якщо якісь зміни – дощ пішов чи ще щось – то шукається альтернатива. І в останній момент ввечері можуть набрати або прийти СМС, що тренування відбудеться, наприклад, у Борисполі або Білій Церкві. Воно трохи напружує, але вже звикли до цього. Тільки б далеко не їздити. В Бориспіль добираєшся ще нормально, а в Білу Церкву ми раніше півтори години добиралися. Плюс назад. Цілий день йде.

Найбільш дикі умови? Взимку на синтетиці в Щасливому неможливо. Там холодно. Синтетика – це взагалі неприємне покриття для кожного футболіста. Все потім болить, не помиєшся нормально. Взимку на синтетиці – найбільша каторга для футболіста.

Борги? Зараз боргів немає. З усіма розрахувалися і по преміях, і по зарплатах. Могли за бонуси не розрахуватися, але то вже таке. Можна вирішити.

Стимуляція зі сторони Динамо та Шахтаря? Останнім часом, коли ми вигравали, ніякої стимуляції не було. Принаймні, коли ми вигравали. Може, коли ми програємо і була якась стимцляція. А от коли виграли, то не було. Адже воно так завжди: коли кажуть, що буде стимул, ми програємо, а коли його не було – перемогли. Але останнім часом я не чув про це. Так би мовити, не відчував", – сказав Шестаков в інтерв'ю Ua-Football.

Богданов: Дуже сподіваюся, що скоро Моха гратиме в більш амбітному клубі, ніж Олімпік