УКР РУС

Шестаков: Президент сказав, що завдання Олімпіка – потрапити в трійку

15 серпня 2017 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Сергій Шестаков прокоментував перемогу своєї команди над Чорноморцем у 5-му турі УПЛ.

"Чи є образа за те, що граю захисника? Не те, щоб прикро, просто тренер ставить. Може, якісь проблеми з правим захисником. Навіть в минулій грі був травмований гравець і я грав зліва в захисті. Звичайно, хочеться грати на своїй позиції: справа в півзахисті, ну або зліва. Видно, напевно, що я біжу вперед, хочу бігти, але потрібно оборонятися і я роблю це до кінця.
Додаткова премія за перемогу над Чорноморцем? Та ні, все як завжди. Президент зайшов після матчу – подякував за перемогу. Він перед цим просив нас виграти. Так що ми зробили так, як він попросив.

Гуті грає не так, як той, що був у Реалі? Він хороший футболіст і на тренуваннях показує це. Просто він трохи не розуміє мови і нам важко з ним спілкуватися. Є деякі моменти, що я йому кажу, а він мене не чує. Коли ще в грі сумбур, всі кричать і непорозуміння якісь. Може, через це він і випав.

Моха забив, щоб його продали? Та ні, нехай забиває – це ж тільки плюс, у нас вся команда отримує премію. Ми ж доставляємо м'яч йому, щоб він забивав. Якщо не він, то заб'є інший. Аби голи були.

Тренер нам дає правильні установки і підбирає гравців, які йому потрібні. Він розмовляє з нами, спілкується і саме тому виходить такий результат. Ми робимо те, що він нам говорить.

Чому ми не пропускаємо? Просто у нас хороші, згуртовані футболісти. Шабанов та Кравченко – молодці, вони працюють і лінію оборони збудували. Так ось виходить добре захищатися.

Поки що про Шахтар нам не говорили. Тренер сказав, що потрібно думати тільки про те, як обіграти Чорноморець. Але у нас завжди є шанси. Неважливо, з ким ми граємо: з Динамо, Шахтарем або з Чорноморцем. Завжди потрібно старатися, слухати тренера і результат прийде. Президент нам говорив, що є завдання потрапити в шістку, а потім – до трійки. Поки ми виконуємо все, що від нас вимагають", – сказав Шестаков в інтерв'ю Xsport.

Санжар – найкращий тренер 5 туру УПЛ

Нагадаємо, матч Олімпік – Чорноморець завершився перемогою донеччан з рахунком 1:0.