УКР РУС

Шепелєв: У Києві буде зовсім інша гра

16 лютого 2018 Читать на русском

Півзахисник Динамо Володимир Шепелєв прокоментував нічию своєї команди в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти АЕКа (1:1).

"У нас була установка забити швидкий м'яч, і ми її виконали. Погано тільки, що не втримали перемогу до кінця – пропустили м'яч в кінці зустрічі. Але нічого страшного – буде матч-відповідь в Києві, постараємося вдома перемогти.

Греки притиснули нас до воріт? Так, після перерви так і було. Але це був наш перший офіційний матч після паузи. У Києві буде зовсім інша гра.

Тренерський штаб попереджав, що особливу увагу треба приділити стандартам? Так, але було дуже багато подач, складно було розібратися, ми допустили помилку, яка призвела до забитого м'яча.

Нічия 1:1 – прийнятний результат? Добре, що ми забили на виїзді, але потрібно вигравати в Києві і проходити далі", – цитує Шепелєва офіційний сайт Динамо.

Матч-відповідь між цими командами відбудеться 22-го лютого в Києві. Час початку гри – 20:00.

Динамо зіграло внічию з АЕКом в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Дивіться відео голів та огляд матчу. Олександр Хацкевич поділився враженнями від поєдинку. Перед матчем російські фанати атакували вболівальників киян.