УКР РУС

Шенол Гюнеш виділив 4-х найнебезпечніших гравців "Динамо"

27 вересня 2016 Читать на русском

Наставник "Бешикташа" Шенол Гюнеш дав свій коментар на прес-конференції перед матчем 2-го туру Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

"Нам доведеться зіграти з хорошою командою. "Динамо" відмінно діє на контратаках, дисциплінована, його гравці б'ються один за одного і багато переміщуються. У складі киян є такі талановиті нападники, як Ярмоленко і Жуніор Мораєс, а півзахисники Рибалка і Гармаш можуть бути корисні і в атаці, і в обороні.

Це неординарна, наполеглива і старанна команда. Потрібно бути напоготові і стрімко працювати на перехоплення. Необхідно зберігати спокій, закривати всі зони і не втрачати контроль над ситуацією", – цитує Гюнеша офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо" відбудеться у середу, 28 вересня. Початок трансляції о 21:45, стало відомо, де дивитися і хто коментатор гру 2-го туру ЛЧ. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Для турецького клубу це буде історичнй матч. У поєдинку з "Динамо" навряд чи візьме участь лідер "Бешикташа". Наставник киян Сергій Ребров назвав головну небезпеку перед грою.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях