УКР РУС

Шекспір: Букмекери неправильно оцінювали шанси "Лестера" і раніше

17 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Лестера" Крейг Шекспір поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Атлетіко".

"Букмекери дають нам 10% на успіх? Вони неправильно оцінювали наші шанси і раніше, і, будемо сподіватися, помиляться і на цей раз. Ми розуміємо, що до початку зустрічі через поразку в Мадриді підходимо аж ніяк не фаворитами, однак нас це не бентежить. Розуміємо, що від нас вимагається, і будемо вірити, що принесемо комусь зайву копійчину. Приділимо увагу "Атлетіко", але концентруватися будемо на своїй грі. Завтра ми не маємо права відсиджуватися позаду всі 90 хвилин, оскільки нам потрібно забивати.

Нам потрібно створювати більше гостроти в нападі. Треба знову почати забивати, але в той же час не можна розкриватися і дарувати простір супернику, так як він чудово грає на контратаках. Треба діяти з великим напором, ніж в першому матчі, хоч ми і поважаємо опонента.

У футболі перемоги просто так не даються. Ми хочемо належним чином увійти в завтрашню гру, і це наше першочергове завдання. Хочеться щоб футболісти отримували задоволення і грали з посмішками на обличчях, але завтра треба буде діяти з розумом і бути напоготові, щоб не упустити одну з тих дрібниць, що впливає на результат зустрічі", – цитує Шекспіра офіційний сайт УЄФА.

6 фанатів "Лестера" засуджені до 8-ми місяців позбавлення волі через безчинства в Мадриді

, а також у Viber