УКР РУС

Шедевральна перемога "Наполі" приносить лідерство за підсумками першого кола Серії А

10 січня 2016 Читать на русском

У матчі 19 туру чемпіонату Італії "Наполі" відвантажив "Фрозіноне" 5 голів з мінімальною відповіддю, а в решті 4-х матчах також тріумфували гості. Зокрема, "Торіно" без Василя Прийми у заявці поступився "Емполі", а "Палермо" вивіз 3 очки з Верони.

Блискуча подача Жоржінью з кутового і ефектний удар з льоту захисника Рауля Альбіоля - так "Наполі" відкрив рахунок. Красивий гол Гамшіка після індивідуального проходу й удару точно в кутик - це вже був розгром. Гонсало Ігуаїн оформив дубль, пройшовши увесь захист "Фрозіноне" і поклавши воротаря. А крапку в неаполітанців поставив джокер Маноло Габ'ядіні, який дальнім ударом закрутив снаряд прямісінько в дев'ятку.

"Наполі" набрав 41 бал і повернув собі лідерство, якого позбувся декілька турів тому. Команда Мауріціо Саррі точно завершить перше коло на 1-му місці.

В інших матчах відзначимо виїзну перемогу "Емполі" в Турині. Тосканці стали 7-ми, обійшовши "Мілан". А ось "Верона" завершила перше коло з нулем в графі перемоги і безпросвітнім останнім рядком - 8 очок за 19 турів.

Італія, Серія А, 19 тур

"Фрозіноне" - "Наполі" - 1:5  ВІДЕО

Голи: Саммарко, 81 - Альбіоль, 20, Ігуаїн, 30 (пен.), 60, Гамшік, 59, Габ'ядіні, 71

"Торіно" - "Емполі" - 0:1

Гол: Маккароне, 56

"Верона" - "Палермо" - 0:1

Гол:  Васкес, 27

"Болонья" - "К'єво" - 0:1

Гол: Пепе, 79

Нереалізований пенальті: Дестро, 37 ("Б")

"Аталанта" - "Дженоа" - 0:2

Голи: Джемайлі, 79, Паволетті, 81