УКР РУС

Шедевр від Рафаеля. КПР - "МЮ" - 0:2. ВІДЕО

23 лютого 2013 Читать на русском

Чергове фіаско до неможливості ускладнює боротьбу "обручів" за виживання.

Сьогодні команда Реднаппа без особливих шансів протистояла "МЮ". На перших хвилинах суперники ще придивлялися один до одного, тож діяли дуже обережно. Але варто було гостям додати обертів, як оборона КПР посипалася. Зокрема, на 23-й хвилині захисники дозволили ван Персі здійснити слалом у воротарський і звідти прострелити. Сезар зреагував, винісши м'яч за межі штрафного. Але сфера потрапила прямісінько на ногу Рафаелю. Удар в дотик - і маємо шедевральний гол. Ще до перерви ван Персі зобов'язаний був подвоювати рахунок, але його постріл незрозумілим чином кіпер "обручів" таки потягнув.

А що ж господарі? У другому таймі вони спромоглися лише на один небезпечний удар - це Ремі приклався у ближній кут, проте Де Хеа вдалося зреагувати. Коли ж сили аутсайдерів помітно вичерпалися, Гіггз завдав контрольного удару, уникнувши офсайду. До того ж, міг оформити "дубль" - за КПР зіграла поперечка.

У підсумку, манкуніанці продовжили тріумфальну ходу за титулом, тоді як у КПР все менше шансів на порятунок елітної прописки.

Текстовий онлайн

КПР - "МЮ" - 0:2 (0:1)

Голи: Рафаель, 23, Гіггз, 80