УКР РУС

Шацьких: Тримати ось таке неподобство, як "Говерла", це знущання над людьми

21 квітня 2016 Читать на русском

Екс-нападник "Говерли" Максим Шацьких спростував інфомрацію про те, що ужгородський клуб почав виплачувати заборгованість перед колишніми футболістами.

"Все це брехня, жодні борги не сплачуються. Навіть жодного контакту немає. Коли я ще був у клубі, то через раз спілкувалися з керівництвом, а тепер і поготів – ні дзвінків, ні SMS, немає.

Продовжуємо судитися, тому що це реально не смішно. У команді борги з 90-х років, а вони все продовжують грати в Прем'єр-лізі. Це взагалі неподобство, який атестат на наступний сезон?

Нехай вирішать хоча б щось. Компроміс можна знайти – ми теж люди. Але немає жодного діалогу, нічого. Воно просто йде і йде своєю чергою. Скільки можна вже? Я готовий поговорити з ними. Відразу ж першим дам інтерв'ю у всі видання, якщо "Говерла" розпочне розплачуватися.

Тримати ось таке неподобство, як "Говерла", це знущання над людьми. В нормальних країнах за таке в тюрму садять, а у нас закривають очі. Є органи, які за це відповідають, у них і треба питати. Нехай "Говерла" покаже хоч якийсь офіційний документ, який підтверджує, що вони хоч з кимось розплатилися.

Вони говорять, що працюють. Скільки вони працюють і над чим? Я це вже чую півтора року і чув весь час, який грав в Ужгороді", - сказав Шацьких.

Шацьких: Родріго ми дали прізвисько "Че Гевара" ­ пам'ятаю, як він бився з Алієвим за штрафний